arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Fifa 21 zoekt de grenzen!
14 december 2020 

Fifa 21 zoekt de grenzen!

EA zoekt de hoge hoogte, per 4 december 2020 kunnen wij genieten van een adembenemende Anfield Road, stap als sterspeler uit de spelersbus kruip exact in de voetsporen van de absolute topspelers Messi, Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Mbappé, Van Dijk, Mohammed Salah en nog veel meer absolute top spelers uit deze eeuw.

De beelden die EA onlangs online heeft geplaatst, heeft mijn doen verbazen dat EA sport dit überhaupt in staat zou zijn geweest wat een sfeer is er gecreëerd nu voel je letterlijk de adrenaline door je lichaam naar boven komen.

Jij bent speler van Liverpool staat in de Finale van de Champions League tegenover de absolute topploeg met wereldsterren als Neymar, Mbappé ect. Liverpool heeft een thuis voordeel in de tribune scanderen de helft van de fans jouw cluppie en je hoort zelfs supports jullie aanmoedigen supporters die net te laat waren om een kaartje aan te schaffen voor de absolute wedstrijd van het eeuw.

Jij als speler maakt je klaar op om het veld te betreden. dan ineens hoor je voordat het zover is vanuit je rechte oor hoek, dat de Liverpool supporters de you never walk alone zingen wat voor intens gevoel zouden dat de spelers kunnen bezorgen, dan spreek ik niet alleen over de spelers.

Fifa 21 heeft een nieuwe dementie omtrent een game-play geopend dit speciale editie is alleen toegankelijk voor de mensen die een next-gen console hebben kunnen bemachtigen voor op de Xbox Series X & Playstation 5. 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies