arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Cyberpunk 2077 offline gehaald door Playstation
19 december 2020 

Cyberpunk 2077 offline gehaald door Playstation

De lang verwachte game die 8 jaar heeft moesten duren voordat de officiële lancering van de game zou gaan plaatsvinden wereldwijd Cyberpunk 2077. Heeft een diepte punt bereikt de game is na enkele dagen na de officiële release van de game geheel offline gehaald.

Reden daarachter ligt heel logisch te-veel bugs die de game vanaf day one al deed bezitten. Gamers klaagde online veelal omtrent Cyberpunk 2077 omdat er zoveel bugs is ontdekt in een korte tijdbestek nadat de game officieel in de toonbank verscheen.

Playstation heeft na enkele dagen dus besloten om de game geheel offline te halen en is dus niet meer verkrijgbaar in de online Playstation Store. hoelang dit probleem nog gaat duren totdat de makers van de game (Cyberpunk 2077) de fouten 100% hebben opgelost is nog een raadsel, de makers beloven snel verbetering.

De verkoop cijfers logen er zeker niet onder, er werden vooraf de officiële release van de game aan 8 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd. Er is 8 jaar aan het spel gewerkt dat de makers de gamers warm hebben gemaakt de afgelopen maanden door ideale prachtige screenshots online te delen met de buitenwereld screens wat je uw van kon zeggen.

Voor nu is het kwestie van afwachten wanneer Cyberpunk 2077 de game weer zal aanleveren en Playstation de game weer beschikbaar zal laten stellen in de online store. Mensen die de game hebben aanschaft zouden hun geld geheel kunnen tegenmoet zien.

Op andere consoles is de game nog beschikbaar, vraag is hoe langen duur ?

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies