arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

FIFA 22 - kijk jij ernaar uit?
3 april 2021 

FIFA 22 - kijk jij ernaar uit?

Ieder seizoen komt er een nieuwe FIFA in de schappen. Nu FIFA 21 al een tijd je uit is beginnen we weer vooruit te kijken.

Het zal nog wel ongeveer eenhalf jaar duren voordat we weer kunnen genieten van een gloednieuwe FIFA. EA moet FIFA 22 nog wel presenteren op een van hun live evenementen, maar dat zou zomaar over enkele weken al het geval kunnen zijn. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat FIFA 22 op veel vlakken verbeterd zal worden. Soms krijgen wij gamers het gevoel dat de jaarlijkse FIFA weinig verschilt van de voorgaande. Je krijgt soms het gevoel dat er totaal geen verbeteringen zijn aangebracht. Laat dit het komend jaar wel zo zijn en dan natuurlijk verbeteringen ten goede.

Zoals gebruikelijk zullen de Champions League en Europa League ook speelbaar zijn. EA heeft een lang lopende licentie kunnen afsluiten waar voorheen de rechten voor deze toernooien in de handen van PES lagen. Het blijft de vraag of het derde Europese toernooi, de zogenaamde Conference League, ook zal worden meegenomen in FIFA 22

Uiteraard zal FIFA 22 speelbaar zijn op de vele consoles, zoalsPlaystation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X, PC & Nintendo Switch.

Ik hoop dat EA het Marokkaanse nationale elftal toevoegt in FIFA 22. Ik zelf wil heel graag kunnen spelen met Hakim Ziyech, Achraf Hakimi, Sofyan Amrabat, Munir El Haddadi en tal van andere indrukwekkende spelers. Wie droomt er nu niet van naast Nederland & België ook Marokko zien schitteren op het WK eindronde?

 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies