arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

FIFA - review
11 februari 2021 

FIFA - review

De game waar ik ieder jaar niet meer zonder kan is FIFA. Voor mij is het een obsessie geworden om ieder jaar weer een exemplaar te bemachtigen. De modus binnen FIFA die ik het meest speel is de career-mode.

De blijdschap die ik ervaar als ik van een middelmatig ploegje een echte topclub heb gemaakt is onbeschrijflijk. Afgelopen periode ben ik aan de slag gegaan met Malaga CF, een Spaanse clubje gelegen in het kustgebied van Andalusiƫ. Ik ben begonnen spelend op de 2de niveau van Spanje (Segunda Division).

Jaren terug was Malaga een angstgegner voor de topploegen als FC Barcelona, Real Madrid & Atletico Madrid. Door de jaren heen is Malaga jammerlijk afgezakt naar een middelmatige clubje dat jaar in jaar uit probeert te promoveren naar het hoogste niveau van Spanje (Primera Division), maar zonder succes.

Naast career-mode bezit FIFA tal van andere vette speelmodi waar ik uren van kan genieten als ultimate team, volta football, online modus, aftrap en nog veel meer mogelijkheden.

Score – 8

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies