arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

FIFA nieuwe avontuur
22 december 2020 

FIFA nieuwe avontuur

Wat is jouw eerste game-ervaring betreft de succesvolle voetbal reeksen van FIFA 21.

Zoals jullie voorheen al wisten heeft EA dit jaar hun aandachtig besteed aan het verbeteren van de carrière modus en ultieme team. ben jij tevreden over de spel wijze van FIFA 21 en de inhoud qua technische verbetering in de game.

Ik zelf ben een echte FIFA fanaat heb de ene FIFA na de ander versleten de afgelopen jaren, heb vele uren mogen genieten van de game-play. mijn favoriete game-modus blijft absoluut de Carriere modus jouw ultieme selectie samen stellen die jij voor ogen heb. mijn doelstelling is ten alle tijden erom geweest om een kleine clubje in Spanje, Engeland of Duitsland tot de absolute grootmacht voor te brengen.

Afgelopen periode ben ik aan de slag gegaan om een Segunda Division clubje genaamd Malaga CF van een clubje spelend in de hel van de 2de niveau in Spanje naar een club die de ene succes naar de ander heeft kunnen ervaren in de top van Spanje.

Malaga heeft mee kunnen strijden met de absolute grootmachten Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid. later zullen wij hieruit uitgebreid verslag over uitbrengen in een paar korte edities in een gloednieuwe jasje uit mijn eigen carrière ervaring ” Malaga CF op weg terug naar succes”

Wat is jouw beste carrière modus ervaring in FIFA laat het ons hieronder weten.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies