arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

football manager 2021 de manager game die jij moet hebben
27 januari 2021 

football manager 2021 de manager game die jij moet hebben

Heb jij de nieuwste versie van Football manager 2021 gekanteld op je pc?

Inmiddels kunnen wij al enkele maanden genieten (release: 10 november 2021) van de succes edities van Football manager. Door de jaren heen is er een conclusie gekomen uit de voetbal wereld dat de talenten in de game Football manager die qua de potentie de wereld top te bestormen ook daadwerkelijk de top zouden kunnen binnenstromen inmiddels is dat bewezen met x aantal spelers.

Inmiddels gebruiken de absolute top clubs in Engeland, Nederland, Spanje, Duitsland en tal van andere landen de football manager game editie om hun talenten door de gehele wereld op te sporen.

Football manager is de beste voetbal manager spel wat jij op dit moment kunt spelen voorop de pc versie, scout je absolute toptalent heb jij straks de nieuwe Mbappe, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Eden Hazard, Sergio Ramos in je elftal dat zou zomaar kunnen op Football Manager. talenten zijn overal in de wereld. tegenwoordig begint Amerika een opmars te maken qua naambekendheid in de voetbal wereld. talenten beginnen vroegtijdig naar Europa te vertrekken als voorbeeld de van Chelsea aanvaller Pulisic werd op vroeg jonge leeftijd naar Duitsland gehaald door Borussia Dortmund inmiddels spelend in Engeland voor Chelsea football club.

Heb jij het in jou om tot de absolute elite van de manager te behoren ben jij straks de nieuwe Pep Guardiola, Jose Mourinho, Van Gaal, Ronald Koeman, Erik Ten Hag. Bewijs het makkelijk zal het niet erop worden.

 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies