arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

GTA 5 is het niet tijd voor GTA 6?
19 december 2020 

GTA 5 is het niet tijd voor GTA 6?

Sinds jaar in en jaar oud is GTA of beter gezegd grand Theft auto v een wereldwijde hit geworden. terwijl de lancering van het game in de najaar van 2013 heeft plaatsgevonden.

sommige gamers smachten naar de nieuwste editie van de succesvolle series grand Theft auto V, of jawel GTA 6 tot nu toe is er nog niks bekend omtrent de uitgaven van het game, wel word hier en daar wat gesuggereerd dat GTA 6 niet meer lang op zich zal laten wachten.

volgens bepaalde geruchten zou 2021 wel zover zijn qua het vervolgreeks van de succesvolle serie grand theft auto v of de makers van GTA 5 (Rockstars) ons zullen verblijden in 2021 met de nieuwste GTA  editie dat betwijfel ik volkomen. Het zou nog maximaal enkele jaren duren voordat wij echt zouden kunnen genieten van een gloednieuwe GTA serie.

Voor nu moeten wij het doen met ons huidige GTA die op dit moment op de markt is gebracht, Rockstarts hebben ons geen enkele momenten teleurgesteld week in week uit is er wel een nieuwe toevoeging in de game-modus er gaan zelfs wilde geruchten dat Rockstarts bezig is met een gloednieuwe speelstad.

Voor nu moeten wij even geduld hebben, genieten kunnen wij nog zeker met GTA V.

Wat vind jij van de GTA 5, ben jij al toe aan GTA 6 laat het ons weten hieronder.

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies