arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Halo Infinite wanneer verkrijgbaar?
2 april 2021 

Halo Infinite wanneer verkrijgbaar?

Wanneer komt de lang verwachte release van Halo Infinite? Wanneer zal de game eindelijk in de schappen liggen? Dat is de vraag die vele gamers al lange tijd stellen.

Xbox Game Studios heeft het vervolg van de Halo-reeks tal van keren uit moeten stellen. De nieuwe releasedatum van de game staat nu voor november 2021 gepland.Of Halo Infinite echt dit jaar nog in de winkels ligt is nog een raadsel. Het zou zomaar kunnen dat Halo Infinite pas medio 2022 over de toonbank zal gaan.

Halo is een razend populair game voor de Xbox. Het laatste deel in de hoofd serie van de game dateert alweer van 2017. Oorspronkelijk zou Halo Infinite medio vorig jaar (2020) in de schappen liggen maar door de toedoen van de Corona epidemie hebben de makers van Halo Infinite de game constant moeten uitstellen. Daarnaast waren gamers niet tevreden over de kwaliteit van eerder getoonde demo’s waardoor men terug kon naar de tekentafel om de game te verbeteren.

Vele Xbox-fanaten wachten daarom nog steeds op het vervolgvan de succesvolle serie. Wanneer exact de releasedatum van de game zal zijn is en blijft helaas nog even gissen.

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies