arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Ken jij Smashing Four 🤔 (game aanrader)
6 februari 2021 

Ken jij Smashing Four 🤔 (game aanrader)

Smashing Four is een online, Pvp multiplayer spel ontwikkeld voor op je mobiel. Het is een verslavend strategie spel waarbij je een deck van vier helden moet samenstellen om vervolgens met deze helden online de strijd aan te gaan tegen je tegenstander.

Smashing Four kent op het moment van schrijven 46 verschillende helden. Elke held heeft zo zijn eigen vaardigheden. Het is dus erg belangrijk wanneer je een deck samen stelt om goed te kijken naar de vaardigheden van je helden. De verschillen in vaardigheden zijn aanzienlijk. Denk hierbij aan aan de schade die je held toebrengt, hoeveel leven je held heeft. Met welke snelheid jij je held kan afschieten. Hoe zwaar is je held. Hoe groot is je held. En welke extra vaardigheden je held heeft en hoe je deze moet benutten. Er zijn helden die bijvoorbeeld 3 pijlen afschieten, of helden die vuur spuwen wanneer ze een muur raken. Maar er zijn ook helden die je andere helden bij aanraking meer snelheid geven. Of juist je tegenstander verzwakken.

Elke held kun je ranken tot een maximum van level 18. Dit doe je door de arena te spelen, of door battles. Hier kun je orbs verdienen. En deze orbs zijn gevuld met goud en kaarten om je helden te ranken. Ook is het mogelijk om lid te worden van een zogenaamde clan. In deze clan kun je elke 7 uur om kaarten vragen. Hoe hoger je level, hoe meer kaartjes je kunt vragen. Het maximaal aantal kaarten dat gevraagd kan worden bedraagt 33. Ook is het mogelijk om kaarten te doneren aan mede clan genoten. Voor het doneren van kaarten verdien je goud. Aangezien helden ranken veel goud kost is het dus raadzaam om zo nu en dan eens wat kaartjes te doneren. Ook stellen clans hier vaak eisen aan.

Mocht je besluiten om dit spel te downloaden klik dan hier voor  de apple versie of  hier voor de Android.

Als tip wil ik nog meegeven. Rank niet te snel in punten. Blijf laag rond de 1400 maximaal. En rank je helden tot level 9. En speel voor veel challenges. Bij challenges verdien je de meeste kaarten en goud om zo snel te kunnen ranken.

Op “OnlyGamers.net” is een groep aangemaakt voor Nederlandse Smashing Four leden. Deze groep vind je hier! Hier kunnen vragen worden gesteld. Videos en afbeeldingen worden toegevoegd. Of gewoon een gezellige babbel houden. Dat kan hier.

 

Heb jij ook een toffe game-verhaal die jij graag met je mede gamers wilt delen, dat kan via deze link “gast-blogger’. 

Laten wij Gamewereldblog.nl van ons allemaal maken al onze ideeën & game ervaringen met elkaar delen.

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies