arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Mijn favoriete game is......
22 december 2020 

Mijn favoriete game is......

 

 

Ken jij nog de Uncharted reeksen die je kon bespelen op de Playstation’s consoles. Ik was een echte grote Uncharted fan kon wel uren achter elkaar spelen om de gehele verhaallijn direct uit te spelen.

Ja soms moet je even de tijd nemen om een verhaallijn uit te spelen en rustig genieten van de game-play maar bij Uncharted was het een nieuwe dimensie wilde zo graag te-weten komen hoe de verhaal ten einde zal komen.

Uncharted serie reeksen was voor mij de game waarbij ik echt genoten heb van het gamen. Direct nadat Uncharted 4 in de schappen lag in de winkels was ik de eerste die hem direct heeft gehaald zonder aarzeling direct na werk even langs de Intertoys. direct nadat ik thuis kwam heb ik wel paar uurtjes achter elkaar even genoten van de verhaal lijn uit de successen reeks van Uncharted.

Voor mij hoort Uncharted 1,2,3 & A Thiefs’s End tot de beste bespeelde games die ik ooit gespeeld heb op de Playstation console.

 

 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies