arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

mijn Fifa 20 career mode
2 januari 2021 

mijn Fifa 20 career mode

EA sport presenteert Fifa 21 carrière modus trailer, wil jij de nieuwste snufjes binnen de nieuwste carrière modus achterkomen dan ben jij hier op het goede adres.

In deze korte trailer nemen wij jou mee in de nieuwste versie van Carriere modus, Fifa 21 zal uiteraard voorgaande deel Fifa’s zwaar doen overtreffen.

Fifa 20 deed wat te kort naar mate je seizoenen deed uitspelen, ik zelf ben een echte carrière fanaat speel dag in dag uit carrière modus. Op dit moment run ik binnen Fifa 20 de ambitieuze voetbalclub die in de 2de niveau van Spanje doet spelen genaamd Malaga.

Ik heb malaga in korte tijdbestek de ene roem na de ander bezorgd, van in de hel spelende in de Segunda División naar de hoogste niveau van Spanje.

Van de ene hoofdprijs na de ander te hebben gepakt, in mijn 2de jaar met Malaga werd ik 8ste in de primera división, qua presentatie is dat uitmuntend voor een clubje die net komt kijken in de hoogste Spaanse niveau.

3de jaar is mijn streefdoel om Europees voetbal te behalen, na de 38ste speelronde eindige wij netjes op de 6de plek die ons recht deed geven op de Europa league.

4de seizoen eindige wij netjes nipt op de 4de plek het scheelde niet veel of Sevilla deed ons overstijgen het scheelde letterlijk 1 puntje. het was race aan race voor een champions league toch was het Malaga gelukt om na jaren weer champions league te doen spelen laatst was 9 April 2019. nadat wij ons deden kwalificeren voor de champions league was het ons ook gelukt om de Europa league op onze cv te schrijven, wij versloegen met de succes ploeg Malaga nipt Arsenal met 2-1.

Voor de ambitieuze Malaga was dit een mooie stap voorwaarts naar de koers die men wilde belegen.

De jaar erop was de jaar van Malaga, wij eindige dat jaar netjes op de 2de plek de gat met de nummer 1 was behoorlijk groot maar liefst 12 punten op Atletico Madrid, de 2de club uit Madrid verloor dat seizoen geen enkele wedstrijd jammerlijk genoeg Atletico Madrid was een succes voormaat, een vecht machine.

Atletico Madrid zo gezegd won de La Liga wij als de ambitieuze club die paar jaar terug nog deed spelen op de 2de niveau van Spanje won de champions league, Malaga won van de ene succes voormaat na de ander, van Juventus, Chelsea, Barcelona tot aan de finale van Man city, wonnen de finale met 3-1.

De selectie die ik deed creëren met Malaga was een jong/fris selectie, grote wereld sterren hadden wij niet binnen ons Selectie. mijn streefdoel die ik jaren doe koesteren binnen Fifa reeksen scout jonge talenten, geef hen een kans binnen de eerste elftal.

Na de succes in de champions league was mijn grote wens om de Spaanse titel te veroveren, in de champions league waren wij jammerlijk genoeg al in de groepsfase uitgeschakeld eindige 3de in de pool die ons recht deed geven op de Europa league. ik zit nu midden in de eindfase van dit seizoen staan netjes in de finale van de Europa league tegenover de succes formaat uit de rode kleur van Manchester. In de halve finale deden wij knap Juventus uitschakelen in de eerste wedstrijd ging het gelijk op het werd nipt een overwinning voor Malaga, in de return wedstrijd is het Malaga gelukt om over Juventus te walsen het werd maar liefst 5-0

In de competitie daartegen stonden er goed voor, maar door mijn slordigheid als coach zeiden hebben wij de eerste plek verspeeld aan Atletico Madrid en Barcelona terwijl er nog 2 wedstrijden voor de boeg zijn, de gat die wij kunnen/moeten dichten qua de concurrentie is onoverbrugbaar.

De titel moeten wij helaas overlaten aan de concurrentie, wij staan namelijk wel in de finale van de Europa league het is niet de champions league of de Spaanse titel een prijs blijft een prijs.

Hoe de seizoen zich zal laten eindigen pakt Malaga alsnog de Spaanse titel of moet het zich richten op het nieuwe seizoen. pakt de ambitieuze club Malaga de Europa league door Manchester united te verslaan.

Malaga is mijn clubje, een ambitieuze, doelgerichte club die mij vroegtijdig deed aanspreken naar mate ik een keuze had moet maken met welke club ik de carrière modus moet spelen.

Ik ben een troste manager die Malaga heeft zien groeien, de ene prijs na de ander heeft mogen kunnen pakken.

 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies