arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Need for speed game review
11 februari 2021 

Need for speed game review

Need for speed mag voor mij absoluut niet achter blijven en behoort bij mij tot de absolute top games.

Need for Speed Payback, Need for Speed Heat, Need for speed run & Need for speed carbon zijn een aantal benoemde Need for speed games waarbij ik uren speel plezier aan beleefd aan heb.

Need for speed Carbon is bij mij tot de dag van vandaag bijgebleven spelend op de Playstation 2 console pff 🔥🔥. tegenwoordig game je op de Playstation 4 & de Playstation 5 consoles voor top race kwaliteit als ik eerlijk ben de meest plezierige Need for speed ervaring die ik beleefd heb was wel Need for speed Carbon race door de late uurtjes PAS OP dat je niet gepakt wordt door de mobiele eenheid (Politie) die zitten jou namelijk 24 uur op de hielen.

score 8 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies