arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Need for speed mijn game ervaring
20 januari 2021 

Need for speed mijn game ervaring

Need for speed, voor vele gamers is het niet zomaar een race game hou jij van racen, achteraan gezeten door de mobiele eenheid, helicopters die jouw voortdurend op de hielen zullen zitten.

Need for speed voor mij persoonlijk is het de coolste race game die ik ooit in mijn jeugd jaren heb gespeeld The Crew valt daar ook onder maar Need for speed springt daar nog hoger uit. ik heb de ene Need for speed editie gekanteld zowel op mijn Playstation 2, Playstation 3 & Playstation 4 als ik mocht kiezen welke editie mij echt zo achter gebleven is en waarbij ik echt heb van kunnen genieten was het Need for speed Carbon voor op de Playstation 2.

Race in de late uurtjes, pas op dat je niet gepakt wordt door de politie ze zitten overal op je hielen, op de wegdek kunnen de mobiele eenheid spijkers op de wegdek gooien zodat jouw banden leeg geprikt kunnen worden. vermijd jouw vijanden.

Need for speed zit vol met spanning binnen jouw race met de tegenstanders die jij voert binnen de game zouden politie als zei verdachte situatie vermoeden komen zei jouw kant op jij moet dan even de race aan de kant schuiven en je geheel focussen om van de politie eenheid te verslossen.

Hoe stabiel ben jij laat jouw race skills zien wat was jouw beste race ervaring binnen de Need for speed editie laat het ons weten hieronder.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies