arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Next-gen games (Playstation 5)
27 december 2020 

Next-gen games (Playstation 5)

Inmiddels kunnen wij enkele weken genieten van de Next-gen console de Playstation 5 helaas is de PS5 ook geheel uitverkocht in de winkels en online niet getreurd medio 2021 zullen de Playstation 5 weer geleverd worden het is even kwestie van afwachten.

Sony heeft onlangs bekendgemaakt dat de oude generaties games die bespeelbaar waren voor op de Playstation1, Playstation 2 en Playstation 3 niet speelbaar zullen worden gesteld voor op de next-gen console Playstation 5.

Dat komt deels doordat Sony hen gehele focus wilt belegen voor op de toekomst, men wilt games van hoge game kwaliteit doen ontwikkelen. als men veelvoudig aandacht zou schenken aan de oude generaties consoles games die hierboven reeds zijn benoemd zou het tijd dooiend het kost nauw eenmaal veel tijd en man kracht om een game naar tot kwaliteit te brengen.

Voor de games die op de Playstation 4 bespeelbaar zijn is een ander verhaal bepaalde games zullen wel overdraagbaar kunnen worden gesteld.

Wat vind jij dat Sony de focus geheel op de toekomst legt, logisch?

De games die in de planning staan om in de schappen te liggen zijn niet mals, men moet denken aan de nieuwste editie van spider-man, GTA 5, Fifa 21 en nog tal van bespeelbare games. de verkoop prijs van de games die in de schappen zullen liggen zal in de winkels rond de 70 a 80,- gaan kosten.

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies