arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

NHL 21 voor echte strijders
20 december 2020 

NHL 21 voor echte strijders

Is schaatsen en hockey jouw ultieme passie. Wat als ik ijshockey zeg lijkt het jouw wat.

EA presenteert NHL 21 de ijshockey game die jouw naar de ultieme roem zal leiden, roem van glorie en successen van goud ruik jij het al, heb jij de geur van onverslaanbaar ooit al geproefd.

Ga op een avontuur met jouw gloednieuwe ijshockey elftal en breek de lans word jij de superster in de competitie waarbij niemand meer om jouw heen kan, verover de ene succes na de ander.

In het verleden hield ik persoonlijk heel erg veel van Ijshockey verlangde ten alle tijden om mijn sport te behoeven in de Ijshockey wereld mate ik ouder werd begon mijn te zwichten van Ijshockey naar Voetbal. Denk dat meerdere jongeren deze fase in hun leven herkennen. Ik hield zo veel van Ijshockey zei altijd tegen mij Moeder wil Ijshockeyen, wil Ijshockeyen ‘schrijf mij in voor Ijshockey’ 😂😂😂

 

 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies