arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Nintendo Switch 4K
29 maart 2021 

Nintendo Switch 4K

Nintendo is achter de schermen bezig om een gloednieuwe versie van de Nintendo Switch op de markt te brengen. Het is de bedoeling dat de nieuwe versie eind dit jaar overal te koop is

De nieuwe versie van de populaire spelcomputer zou een groter scherm krijgen en het zou mogelijk moeten zijn om straks de Switch met een 4K-resolutie op jouw tv te kunnen aansluiten. Nintendo wil zo meegaan met de tijd.

de Switch is nog steeds razend populaire in Nederland & in het buitenland de afgelopen jaren heeft Nintendo Switch de ene records na de ander verpulvert. Afgelopen jaar heeft Nintendo Switch meer consoles over de toonbank verkocht dan hun concurrentie (Playstation & Xbox)

De Switch is nog steeds razend populair in Nederland en de rest van de wereld. De afgelopen jaren heeft Nintendo met de verkopen van de Switch het ene record na het andere verpulverd. Zo heeft Nintendo het afgelopen jaar meer consoles verkocht dan hun concurrenten van Sony Playstation & Microsoft Xbox.

Zoals het nu lijkt kunnen we dus eind dit jaar genieten van 4K beeldkwaliteit op onze schermen en kunnen we zo genieten van Mario, Zelda, Pokemon en tal van andere leuke Nintendo games.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies