arrow_drop_up arrow_drop_down
Playstation 4 console

Missie

Gamewereldblog.nl bestaat sinds Mei 2020.

ons missie is om een ieder bezoeker te inspireren.

Dagelijks komt uw hier de beste contents tegen blijf dagelijks up-to-date met onze laatste gamers nieuws en de tofste blogs. 

Heb jij zelf ook een mooie game-ervaring meegemaakt deel het ons en wij zullen het plaatsen binnen ons platform (Gamewereldblog.nl) Motiveer jouw mede-gamers met jouw aangrijpende verhaal. 

Gamewereldblog.nl is van ons allemaal, heb jij een inspireerde verhaal deel het met ons.

Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch & Pc  hier vind je het allemaal 

onze klantenservice team staat 24/7 voor uw klaar met al uw hulp vragen.


Youssef & Mohamed 

Gamewereldblog.nl wordt gerund door 2 studentes wij zijn Mohamed en Youssef de oprichters van Gamewereldblog.nl.

wij zijn beiden woonachtig in Amsterdam in ons vrije tijd gamen wij graag erop los.

onze andere hobby's naast het gamen zijn lezen het liefst actie/avontuur kunnen wij beide uren van genieten. Wandelingen door de bossen.

Sport beoefenen behoort ook tot onze passie zo doet Mohamed aan Zwemmen & Boxen & Youssef aan Fitnessen & Kick-boxen.

Waarom zijn wij Gamewereldblog.nl opgestart 

Gamewereldblog.nl opgestart vanuit ons hart onze liefde voor gamen begon al vanaf ons kinderjaren wij waren beide niet van de controllers af-te-slaan.  Het was dagelijks gamen, gamen & nog eens gamen onze ouders werden dag in dag uit er knetter gek van haha.

Mohammed is 28 jaar oud & Youssef 26 jaar.

Nadat wij net begonnen waren met Gamewereldblog.nl ging het met ups & downs iedereen kent die fase in hun leven wel. Het scheelde niet veel of wij                        waren al na paar maanden ermee gekapt. Doordat wij een missie voor ogen hadden hebben wij beide gestreden voor wat wij waard zijn. Opgeven was geen optie meer het was doorzetten, doorzetten en nog eens doorzetten. Het was alles of niets. 

Onze streefdoel (Mohamed & Youssef) Gamewereldblog.nl naar de absolute elite in de game-wereld laten toebehoren en daarbij hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig, wij willen met de support van onze bezoekers Gamewereldblog.nl naar de absolute elite laten toebehoren. 

Gamewereldblog.nl is van ons allemaal.

Mohamed en Youssef zijn de oprichters van Gamewereldblog.nl dat wil niet zeggen dat de beide kerels alleen wat te zeggen zullen hebben binnen Gamewereldblog.nl. streefdoel die wij voor ogen hebben onze bezoekers mee laten denken. Zodat wij gezamenlijk uw ( de bezoeker) & de mede oprichters (Mohamed & Youssef) persoonlijk gezamenlijk ervoor hebben kunnen zorgen dat Gamewereldblog.nl tot de absolute top behoort. 

Gamewereldblog.nl is een net opkomende gamers-blog site van Nederland laten wij samen onze doelstelling behalen uw en ik.

Dus denk met ons mee beste bezoekers, laten wij ons doelstelling samen behalen heb jij een aangrijpende verhaal die wij (de Mede-gamers) niet mogen missen deel het, deel het alstublieft met ons en wij plaatsen uw blog zo snel mogelijk binnen ons platform. 

Iedereen is welkom Gamewereldblog.nl is van ons allemaal.

Mohamed werkt sinds 2009 voor de Albert Heijn begonnen als vulploeg medewerker nu officiële Teamleider, beide heren zijn MBO studentes zo studeert Mohamed IT en Youssef sociale medewerker. 

Mohamed & Youssef zijn twee top kerels met een gouden hart twee kerels die een motivator, inspirator voor de jeugd in de toekomst willen vormen. hun verhaal, hun passie, de missie die de beide heren voor ogen hebben ineen word veel belovend. 

Op het gebied van studie ging het bij Youssef vooral met ups & downs docenten die het niet graag in hem zagen zitten, zijn doorzet vermogen heeft hem gebracht waar hij nu staat & het snakt naar meer successen.

Onze adviezen die wij willen mee geven aan de jongeren, strijd voor je kansen laat je niet beïnvloeden door je omgeving.

Haat zullen wij ten alle tijden krijgen weet dat jij op dat moment goed bezig bent om te verkrijgen naar wat jij naar toe streefde.

geloof in je zelf 🔥🔥

Iedereen is prachtig op zijn eigen manier. 


Gamewereldblog.nl tot aan de top In Cha Allah  👆🏽🌎


Affiliate links 


Gamewereldblog.nl heeft onlangs een samenwerking-verband afgesloten met Coolblue, Bol.com & Nedgame.nl doordat wij een samenwerking met de desbetreffende online web-winkels hebben kunnen afsluiten, kunnen wij ons brood bijverdienen binnen onze website (Gamewereldblog.nl) en houden wij onze web-site in leven.

De winstpercentage is vrij-laag elke artikel die uw aanschaft via de link die uw binnen ons web-site treft (Verkoop-partner) krijgen wij 4% vergoeding die de desbetreffende web-winkels ons zelf uitkeert als een kleine bedankje.

Wij werken op deze model omdat wij anders amper tot geen tijd hebben om een doorstart te kunnen maken.

Doordeweeks zijn wij nog studenten.

Wij gebruiken Cookies