arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

planet tycoon mijn ervaring
8 januari 2021 

planet tycoon mijn ervaring

 

Afgelopen dagen heb ik lang van twijfelen toch maar eens even een roller coaster editie gespeeld deze keer niet zomaar een roller coaster maar Planet tycoon de beleving die ik midden in het spel heb mogen beleven magistraal.

Persoonlijk zou ik een ieder de game editie Planet Tycoon kunnen adviseren het is niet zomaar een spel in mijn jongen jaren was het mijn passie om een soort gelijke Walibi, Efteling pretpark na te bootsen kon wel uren genieten van de game play van Roller coaster tycoon maar door de jaren heen zijn er amper of geen nieuwe exemplaren verschenen wat spijtig genoeg is.

Planet Tycoon heeft daar afgelopen jaren verandering in gebracht met een gloednieuwe simulatie-ervaring die wij alle als gamers zullen waarderen. Mijn enthousiasme spat eruit een als ik mijn pretpark die ik de afgelopen weken heb gecreëerd terug bekijk en besef hoeveel uren ik erin geïnvesteerd heb maximaal 2 uurtjes per dag en nog eens in 3 weken de tijd.

Als ik het kon fixen zou ik in het real live een pretpark hebben gerund, mijn pretpark die ik graag zou willen open zou in Marbella moeten plaatsvinden ik ben zo geobsedeerd van die Spaanse stadje gelegen naast Malaga.

Planet Tycoon was voorheen alleen te bespelen via de pc maar eind 2020 hebben de makers daar verandering in gebracht nu ook te bespelen via op de Playstation consoles

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies