arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Pokémon –review
11 februari 2021 

Pokémon –review

Door de jaren heen is mijn passie voor Pokémon alsmaar gegroeid. Ik heb de ene Pokémon na de andere gespeeld, zowel op de oude generaties Nintendo-consoles (Gameboy, Nintendo DS) als de huidige. Ik bleef maar spelen.

Mijn liefde voor Pokémon begon jaren terug. Ik was een broekie van acht en keek graag naar Pokémon op tv. Elke ochtend voordat de schooldag begon werd die tekenfilmserie uitgezonden op kinderkanalen als Jetix & FOX Kids (nu zendt Disney XD het uit).

De eerste Pokémon die ik speelde was Pokémon Emerald Version. Die eerste game-ervaring was magistraal. Ik hield zoveel van Pokémon vangen! Mijn favoriete Pokémon soort die ik heel graag wilde vangen, was een vuurtype. Je had Charmander, Vulpix, Magmar en ik wilde ze allemaal.

Score 8

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies