arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Pokemon games mijn toppers
25 januari 2021 

Pokemon games mijn toppers

Wie heeft geen Pokemon games gespeeld op de Nintendo Console (Nintendo DS, Nintendo Switch & Gameboy advertentie) in mijn jeugd jaren was ik echt zo verslaafd aan Pokemon games kon wel uren genieten van de tofste avonturen in de Pokemon reeksen.

Pokemon Ultra Sun, Pokemon Omgega Ruby, Pokemon X, Pokemon Sword etc. heb de ene Pokemon editie na de ander versleten op de Console pff heb mij wel uren kunnen vermaken soms zat ik wel dagen lang achter elkaar op de console lekker Pokemon’s vangen wie wilt dat nauw niet.

Mijn favoriete Pokemons ras die ik graag ving was wel vuur types, je had charmander, Charmeleon, Rapidash, Coalossal en tal van Pokemons die ik graag ving. mijn avontuur begon op de Gameboy Advertentie met Pokemon Ruby.

Wat was jou eerste Pokemon ervaring deel het met ons hieronder.

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies