arrow_drop_up arrow_drop_down

Playstation 3

Playstation 3 games 

The Ratchet & Clank Trilogy

Gran Turismo 6

Playstation 3

Playstation 3 is de kleine broertjes van de PS4 & de net uitkomende Playstation 5.

Op de Playstation 3 console heeft Sony vele toffe games uitgebracht waarbij gamers uren van de games kon genieten. Mijn favoriete game op de PS3 was FIFA heb de ene editie na de ander versleten genoten heb ik zeker.

Wat is jou favoriete game op de PS3  

Playstation 3 games 

Call of Duty Black Ops 3

Ratchet and Clank: Nexus

Batman: A Telltale Games Series

Call of Duty Black Ops III

😍😍😍

Jouw mening telt dubbel

Deel jouw console ervaring met jouw mede-gamers.

Laten wij elkaar van gouden informatie geven, welke games speel jij graag op de PS3, welke Playstation 3 games adviseer jij jouw mede-gamers die zij absoluut moeten hebben gekanteld. belangrijkste vraag is de Playstation 3 console het geld wel waard om een exemplaar aan te schaffen voor de mensen die nog wat twijfels hebben. 

Review van onze bezoekers 

top console in eenwoord, zou het iedereen kunnen aanraden minpunt afgelopen jaren zijn er geen nieuwe spellen uitgebracht voorop de ps3 echt jammer. 

Henkie 

Playstation 3

vele Playstation fanaten hebben hun vele uren besteedt aan de Playstation 3 console. de tijdperk dat de PS3 nog vuur was ligt ver achter ons. 2 jaar na de lancering van de Playstation 4  begon iedereen massaal de overstap te maken van de PS3 naar de PS4 de reden daar achter was ook logisch de geleverde kwaliteit tussen de PS3 & PS4 was snel merkbaar games die uitgebracht werden voor op de Playstation 4 waren meer realistischer dan nooit te voren. 

Mijn favoriete game console blijft toch de Playstation 3, de game ervaringen die ik met de PS3 heb moge ervaren onvoorstelbaar. Favoriete game FIFA 


Sly Cooper Thieves in Time

Wat voor bandiet zou jij zijn?

Wij gebruiken Cookies