Playstation 4 – Het heeft 7 jaar geduurd voordat dePlaystation 4 een opvolger kreeg met de nog krachtigere Playstation 5. Inmiddels zijn alle exemplaren voor de PS5 in de winkels & online geheel uitverkocht.

Voor nu moeten de meesten van ons het dus nog even doen met onze geliefde, ‘oude’ PS4. Deze console heeft het de afgelopen jaren erg goed gedaan. De spellen waren geweldig en de verkopen heel goed.

In één woord gezegd was de Playstation 4 geweldig. Of ik er snel afstand van zou doen? Ik betwijfel het

Onze favoriete game trailers

Playstation 4 games 

FIFA 21

Cyberpunk 2077 

The Last of Us Part II 

Launch trailer:
Need for Speed Hot Pursuit Remastered

Playstation 4 Klassiekers 

Uncharted Collectie

🔥🔥

Uncharted 4: A Thief's End

🔥🔥

The Last Of Us: Remastered

🔥🔥

Uncharted: The Lost Legacy 

🔥🔥

Playstation 4– Ik heb zoveel mooie game-ervaringen met de Playstation 4. Er zijn tal van topgames uitgebracht, waar wij als gamers uren van konden genieten. Ik persoonlijk heb genoten van games als The Last of Us (deel 1 & 2), de Uncharted-serie, GTA, FIFA, Call of Duty. Dit waren nog eens paar namen achter elkaar!


Nu zou je kunnen denken dat nu de Playstation 5 onlangs op de markt is verschenen, wij de Playstation 4 kunnen afschrijven. Dat is echter niet zo. Absoluut niet! De komende maanden of zelfs jaren, zullen er nog vele interessante games op de markt gebracht worden voor op de oude vertrouwde Playstation 4.

FIFA 21, GTA V, Hitman III, Assassin's Creed Valhalla, Spider-Man Miles Morales

Welke game mis jij nog?

"Game die jij gespeeld moet hebben" 


Shadow Of The Tomb Raider

Hou jij van actie & avontuur? Dan is deze voor jou!

arrow_drop_up arrow_drop_down