arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

PS5 dit weekend beschikbaar?
30 maart 2021 

PS5 dit weekend beschikbaar?

Het zou zomaar kunnen dat dit weekend nieuwe Playstation 5 exemplaren in de Nederlandse winkels beschikbaar komen.

Tegenwoordig is de Playstation 5 amper tot niet te koop op webwinkels onderander Bol.com, intertoys, Nedgame.nl, Coolblue, Mediamarkt etc exemplaren zijn geheel uitverkocht. je kan nu nog alleen een console zien te bemachtigen via de tweedehandse websites van onderander Marktplaats minpunt verkopers vragen 2 keer het dubbelen ervoor terug.

Tegenwoordig is de Playstation 5 amper tot niet te koop op webwinkels als Bol.com, intertoys, Nedgame.nl, Coolblue, Mediamarkt etc.Het ding is al maanden overal stijf uitverkocht. De enige manier om er een te scoren is via tweedehandse websites als Marktplaats. Minpunt is dat verkopers daar zo tweekeer de adviesprijs vragen voor een console.

Wij hopen dat Playstation zo snel mogelijk bekend zal maken wanneer er weer levering komt en klanten kunnen reserveren. Eending staat vast: wees op tijd met het bestellen van een exemplaar! De webwinkel Coolblue werkt als enige met een loting systeem, zodat het bestelling proces eerlijk verloopt en iedereen gelijke kans heeft een console te bemachtigen. Heb jij nog niet aangemeld voor dit loting systeem? klik hier 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies