arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

PS5 wanneer weer op de markt?
5 februari 2021 

PS5 wanneer weer op de markt?

De Playstation 5 console is op dit moment in Nederland & België stijf uitverkocht geen enkele webwinkel en fysieke store zou jou en mij nog een PS5 exemplaar kunnen verschalken.

Als je rond surft op de tweedehands platform van Marktplaats kom je snel achter dat de Playstation 5 daar voor toren hogen prijzen worden aangeboden prijzen verschillen tussen de 700,- a 1000,- voor een PS5 console is dat een behoorlijke kopzorg.

PS5 worden in twee variantie aangeboden de digitale en de disc versie. de digitale kun jij alleen aankopen verrichten via de Playstation store binnen de Playstation 5 mijn voorkeur zou uitgaan naar de Disc versie voor mij zou dat veel handiger zijn als je eenmaal de game die jij graag wilde spelen uitgekanteld heb zou je hem verder kunnen verkopen voor de helft van aanschafte spel.

Inmiddels gaan er bepaalde bronnen de wereld rond dat het wel niet lang zal gaan duren voordat de Ps5 exemplaar weer verkrijgbaar zal zijn op de markt eind maart 2021 zou het volgens bepaalde geruchten weer eens feest kunnen zijn. Ps5 is inmiddels 4,4 miljoen keer over de toonbalk inmiddels gegaan.

Wanneer exact de Playstation 5 weer op de markt zal verschijnen zullen wij jou hier (Gamewereldblog.nl) op de hoogte blijven houden.

 

 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies