arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

ratchet & clank Rift Apart
25 december 2020 

ratchet & clank Rift Apart

Ratchet & Clank Rift Apart zal medio 2021 uitgebracht worden voor op de Playstation 4 & Playstation 5 wanneer exact de release van de nieuwste editie van Ratchet & Clank zal plaatsvinden moet nog officiel bekend worden gemaakt.

Ga op een gloednieuwe avontuur met Ratchet en Clank en beleef de tofste avontuur zal jij je vijanden met gemak kunnen verslaan? De vorige game editie van Ratchet & Clank waren in het verleden een ware succes gebleken de ene game editie na de ander werden als warme broodje over de toonbank verkocht.

Ratchet & Clank zal dus zijn debuut maken voorop de Playstation 5 spring van de ene dimensie na de ander zal het jouw lukken om de kwaadaardige keizer van de ander dimensie te verslaan om de werelden weer tot rust te brengen.

Ratchet zal niet met lege handen blijven als hij op de aanval zal moeten gaan om tegen zijn vijanden te strijden, Ratchet zal vele arsenaal aan wapens toegediend krijgen het zal zeker niet aan wapens liggen als jij de strijd straks verliest.

Het is de kunst nu hoe jij samen met Ratchet & Clank een team zullen vormen om de werelden van onrecht te bevrijden, zal het jouw lukken?

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies