arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Sims 4 wordt het niet tijd voor een gloednieuwe editie?
22 december 2020 

Sims 4 wordt het niet tijd voor een gloednieuwe editie?

Wie kent tegenwoordig de Sims game niet, iedereen gamer heeft het wel eens gespeeld op de computer, Playstation of Xbox de beste om de Sims te spelen is uiteraard op de computer Sims is gemaakt om op de pc te spelen. de irritanten haperingen die je constants tegenmoet komt als je op de console speelt zijn er gewoon weg amper.

Sinds lange tijd is niks meer bekendgemaakt over een nieuwe editie van Sims in 2022 zou het dan eindelijk zover kunnen zijn er gaan bepaalde geruchten de wereld rond dat het niet meer lang op zich zal laten op wachten totdat wij kunnen genieten van een gloednieuwe Sims reeks (Sims 5) of die gerucht klopt dat betwijfelen wij nog ten zeers.

De release van Sims 4 dateert alweer van een tijdje terug 2 september 2014 nu exact zes jaar. voor de Sims fanaten is het nu hoogste tijd voor een gloednieuwe Sims editie. Wanneer exact Sims 5 op de markt gebracht zou kunnen worden is nog een grote mysterie.

Wat hoop jij te verwachten binnen de nieuwste editie van Sims, laat een reactie hieronder achter. laten wij het leuk houden met zen alle.

Sims 4 is beschikbaar voor op de Pc versie, Xbox One, Mac en Playstation 4 

 

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies