arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

mijn avontuur Splinter-cell
15 januari 2021 

mijn avontuur Splinter-cell

Mijn oude favoriete game die ik graag speelde uit mijn jeugd jagen splinter cell wat was ik dol op de geheimagent Sam Fisher heb de ene game editie na de ander uitgespeeld dan met echte liefde.

De manier hoe Sam Fisher zijn vijanden overmeesterde was van ander kaliber, baan je een weg van de ene steegje na de ander, klauter door muren, probeer ongezien te werk te gaan eenmaal gezien hele agenten corps achter je aan.

Avontuur die ik heb beleefd was gewoon van next-level. mijn passie begon nadat mijn neef (Iljas) mij ooit een splinter cell editie deed uitlenen voor op de Gameboy versie een gameboy is de nakomeling van de welbekende Nintendo 3DS & Nintendo DS in mijn jeugd had ik zoals ik net deed vermelden een Gameboy in bezit die ik overal deed meenemen van de ene bestemming na de ander was er zo gek op.

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies