arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

The last of us game review
11 februari 2021 

The last of us game review

De eerste deel van de succesreeks van The last of us behoort mij tot de absolute beste gespeelde game van dit moment.

De plezier die ik beleefd heb binnen de game-play kom woorden te-kort. Hoe de verhaallijn van begin tot eind de spel met zich mee brengt. Het voelt alsof jij zelf de personage van Ellie bent zo indrukwekkend vind ik de eerste deel van The last of us. The 2de deel van Last of us liegt er zeker ook niet onder.

Ik begon The last of Us te spelen doordat mijn vriend mij de spel deed adviseren voorheen kende ik het spel vrij amper eenmaal in het spel te zijn begonnen, begon ik er verliefd op te worden. In mijn ogen heb ik het game snel uitgespeeld in een tijdbestek van 2 weken, uiteraard zijn er gamers die de The last of us binnen enkele dagen hebben uitgespeeld helaas val ik daar niet onder die categorie haha.

de spel begint direct goed je zit vrij snel in het spel, de verhaallijn klopt ook geheel begin tot eind spanning, adrenaline komen snel bij je opkijken. eenmaal in het spel te zijn begonnen zal je snel willen achterkomen hoe zal het met Ellie aflopen zal Ellie het overleven, wordt het virus haar vetaal zo veel vragen maar nog geen antwoorden.

Ben jij net als mij ook een grote liefhebber van de eerste deel van The last of us laat het hieronder weten, deel jou ervaring met je mede-gamers.

Wij van de reactie van Gamewereldblog.nl geven The last of us een 10 volgens mij zijn wij daar vrij snel ermee eens. zo niet laat het ons hieronder weten.

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies