arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Uncharted game review
11 februari 2021 

Uncharted game review

Uncharted behoort bij mij uiteraard tot de top 10 van de beste games die ik ooit door de jaren heen gespeeld heb.

Uncharted zoals vele gamers al wisten is alleen beschikbaar voorop de Playstation consoles. Beleving, verhaallijn, actie, schurken in de Uncharted reeksen vind je het allemaal. Als je eenmaal aan het spel begonnen bent wil jij hem zo snel mogelijk uitspelen jij wilt direct achterkomen hoe de verhaallijn zal aflopen.

Persoonlijk zou ik Uncharted 1,2,3 & Uncharted 4 A thief’s End tig keer achter elkaar kunnen spelen of het mij zou vervelen eerlijk gezegd niet, het plezier zou je uit mijn gezicht kunnen aflezen.

Score 9

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies