arrow_drop_up arrow_drop_down

Gamers blog voor jou en mij

Uncharted mijn game ervaring
31 december 2020 

Uncharted mijn game ervaring

Heb jij de Uncharted collectie deel 1,2,3 en 4 gespeeld, zo niet waar wacht je op ga naar de winkel of bestel online.

Ik speelde in het verleden alleen voetbal games FIFA en pro evolution soccer mate ik ouder werd begon ik naar nieuwe games te smachten. Uncharted had ik wel ooit van gehoord gespeeld ’ho maar’ eenmaal de game te hebben aangeschaft begon nieuwe wereld voor mij open te gaan, ik zelf een FIFA-gamer begon in te zien dat er meer vette games bestonden dan ik deed bevatten.

De Uncharted reeks de eerste tot het laatste deel heb ik met smacht uitgespeeld. Hoe de ontwikkelaars de game überhaupt in elkaar hebben doen ontwikkelen, petje af. De echtheid van de game spatte uiteen jij zelf zal de figuur van Nathan Drake vertolken hoe sterk ben jij met Nathan om samen tot de succes te gaan.

Uncharted is alleen te spelen voor op de PS4

 

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies