Gamers blog voor jou en mij

Voorstellen gamewereldblog.nl
19 februari 2021 

Voorstellen gamewereldblog.nl

Mijn naam is Roelof en ik ben de nieuwste versterking hier op gamerwereldblog.nl. Toen ik ontdekte wat Youssef en Mohamed proberen te doen met deze site, wilde ik helpen om deze site tot de beste van Nederland (en de wereld) te maken.

Wat ik hier vooral ga doen is redactiewerk. Ik kijk naar teksten en probeer die nog beter te maken. Daar ben ik nu eerst mee bezig. Daarnaast hoop ik af en toe zelf ook een bijdrage te leveren en als ik ideeën heb voor een nog leuker en beter gamewereldblog.nl dan wil ik graag meedenken met de jongens.

Als gamer houd ik vooral van grootse singleplayer-avonturenen RPG’s. Ik heb een hele brede smaak, ik houd allen niet van competitieve (sport)spellen.Verder ben ik erg into retrogamen. Ik heb door de jaren heen een enorme collectie games bij elkaar verzameld. Heb je daar ook interesse in, kijk dan eens op gamesverzamelen.nl en volg me op Insta via ‘theorigamers’

Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies
arrow_drop_up arrow_drop_down